Monday, June 02, 2008

sometimes it's nice to read non-american views

Short and to the point from The Telegraph (UK).

9 comments:

cecilia said...

hej du - älskar, älskar, älskar dina foton, måste få säga det igen - får man fråga hur du får till den där slide-showen under Random photos?

PS: jag tycker det låter som en utmärkt lösning på demokratiska kandidatsvalet -!!

Lotta K said...

tack tack tack! jag gjorde the slideshow i picasa. det tog ett tag för mig att räkna ut... och jag vet inte om jag minns exakt. men man började med ett album, sedan var det ett "upload" steg, och sedan fanns det en kod man kunde cut and paste och sätta i bloggen. det var lite spott och svär också, ärligt talat. men det funkade ju till slut.

Lotta K said...

jag kollade picasa. 1. klicka webalbum, och ladda upp foton i ditt album. 2. view online. 3. klicka embed slideshow till väntter. 4. cut and paste koden i det gula fältet.

cecilia said...

jag hittade det - och det funkar!!!! jättestort tack för hjälpen, supergulligt!!!

cecilia said...

vad tycker du om utgången av demokratiska valet?? jag är så glad!!!!!

aurorabuddha said...

Men du far ursakta... jag tror det ar forsta gangen jag kommenterar pa din blogg. *blush* Las da inte hos mig just nu, jag kanner mig sa rutten. :o)

Jag laste den dar artikeln - och jag maste halla med, nog ar tonen en helt annan an den man matas med har hela tiden. Oj, vad less jag ar pa presidentkampanjen. *Sensationerna* sarskilt. :o/

Och jag *alskar* dina fotografier. Wow.

Lotta K said...

jag med, cecilia... äntligen! folk sa att det inte skulle gå, men det gjorde det! jag är rätt så idealistisk och jag tycker det är fantastiskt med en politiker som talar om dreams.

Lotta K said...

hej aurorabuddha och tack för att du gillar fotona! alltid roligt med nya bekanta!

jag har varit rätt så fixerad vid primärvalen, faktiskt. inte ett dugg trött på dem. jag pratar om rasism i mina klasser mest varenda dag så för mig har det varit otroligt intressant.

aurorabuddha said...

Jag maste ju saga... att jag tycker ocksa att det har varit valdigt intressant - allas vara fordomar stalld pa sin spets. Och det ar inte slut an! (Jag ar mest trott pa elakheterna...) Absolut att det har ar varldshistoria.

Vilket utmarkt tillfalle for dig att anvanda det har i dina klasser! Jag onskar jag vore dar! :o)

PS. Jag tror Saltis har fatt sin Lill-Skruttis.