Tuesday, April 28, 2009

yellow grass purple flower


Unrelated news: I am selling stuff on ebay. It's fun.

5 comments:

Åsa said...

Lovely pictures, as always. What kind of stuff? Are you successful?

Lotta K said...

Hi Åsa! Thanks! Yeah, I am selling things that I should never have bought in the first place. Wrong color, wrong size, stuff I don;t use. It's going well! I am "smartypants408", you can look for me on ebay.com.

Lotta K said...

I can't believe you actually COMMENTED!!!!!!!!!!!

Anne said...

Vad spännande att du säljer saker på ebay! Jag har aldrig vågat sälja där, bara köpa. Men det är klart, det kan ju inte vara svårare att sälja som att köpa... Craigs List har jag använt, bra då man vill sälja som inte går att skicka på post direkt (som en gammal soffa).

Förresten, apropå ett tidigare inlägg där du skrev om svenska matkedjan som börjat kocka ihop "gammal" mat istället för att slänga.
Jag vet att åtminstone här i Portlandområdet så skänker många stora mataffärer datum utgången mat till kvinnojourer och liknande ställen. Maten är ju inte gammal fastän den har ett utgånget datum (viss mat är väl inte ätbar då, men en hel del går nog äta ändå). Jag har volontärat lite på en kvinnojour och den maten de åt där var just donerad utgången mat från olika affärer. Även restauranger donerade mat som annars hade kastats. Rätt bra tycker jag!

Lotta K said...

Hej Anne! Vad olika det är! Jag tycker det vore mycket "farligare" att köpa än att sälja! Kul är det i varje fall. Igår fick jag ett email från en kvinna som köpt ett av mina fd reafynd. Hon sa att hon fått massor av komplimanger. Jag blev stolt! (Knäppt va??!)

Jag behöver en ny beg bil, så jag kollar Craig's list varje dag... mycket att titta på!

Urbra att maten tas tillvara!